Vánoční recept na Martini s nečekanou změnou. Vyzkoušejte tento recept od Jessie Bakes Cakes s jakou...
Novinky
Výpis článků
Čas na přípravu
5 minut
Náročnost
Velmi jednoduchá
Počet porcí
2 sklenice
Ingredience
6 vrchovatých čajových lžiček (40g) Luxusní horké mléčné čokolády Whittard
400ml ohřátého mléka
cukrovinky, šlehačka a 2 perníčky
Mini Marshmallows (doporučujeme!)
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
- Ve sklenici rozmíchejte horkou čokoládu a 24 ml mléka, abyste vytvořili směs. Tu dejte na 10-20 sekund do mikrovlnné trouby, aby se prášek rozpustil.
- Nasypte 3 vrchovaté čajové lžičky horké čokolády do každého hrnečku nebo sklenice, zalijte ohřátým mlékem a pořádně promíchejte, než se vše spojí.
- To celé završte šlehačkou, Mini Marshmallows a mini perníčky. Přejeme dobrou chuť!
Dopřejte si podzimní dávku Pumpkin spice latte v každém kousku tohoto měkkého a vláčného dortu! Tent...
Tyto bohaté a vláčné blondies s příchutí jablečného štrůdlu mají chuť máslového těsta, sladkých jabl...
Dejte šanci našemu jednoduchému receptu na vánoční sušenky . Naplněné kávovou a čokoládovou příchutí...
Tyto řezy s bílou mangovou horkou čokoládou dodají vaší milované klasice tropickou chuť! Každý kouse...
Čas na přípravu
10 minut
Náročnost
Velmi jednoduchá
Počet porcí
1-2
Ingredience
2-3 vrchovaté kávové lžičky (20g) vašeho oblíbeného instantního čaje Whittard
1/2 hrnku perlivé vody
1/4 hrnku malinového tonicu
šťáva a kůra z půlky limetky
Led a máta na ozdobu
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
- Všechny ingredience nasypte dohromady a promíchejte.
- Mocktail vychlaďte a servírujte s ledem. Dle chuti přidejte limetku, mátu nebo maliny!
Připravte si sladký dezert nadýchaný jak baletní sukně primabaleríny! Čas na příp...
Jaro je v plném proudu a s velikonočními svátky za dveřmi je ten správný čas začít plánovat volno. A...
Čas na přípravu
5 minut
Náročnost
Velmi jednoduchá
Počet porcí
1
Ingredience
1 panák espressa (18 g mleté kávy Guatemala Elephant + 35 ml vařící vody)
250ml ohřátého mléka
2 čajové lžičky bílé horké čokolády s příchutí malin
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
- Připravte shot espresa v cafetière a nalijte do hrnečku.
- Ohřejte mléko a smíchejte se dvěma lžičkami horké čokolády. Nalijte většinu mléka do hrnečku a potom, ze zbytku mléka a za použití šlehače na mléko vytvořte růžovou pěnu. Tu dejte lžičkou opatrně nahoru.
- Ozdobte hořkou čokoládou a hotovo!
