Jarní zábava pro všechny - 3 aktivity pro celou rodinu

Jaro je v plném proudu a s velikonočními svátky za dveřmi je ten správný čas začít plánovat volno. Ať už připravujete pohoštění pro rodinu, vymýšlíte tvoření pro děti nebo plánujete nezapomenutelný lov velikonočních vajíček, dali jsme dohromady tři aktivity vhodné pro celou rodinu, které zabaví děti všech věkových kategorií na celé prázdniny. 
 

Tvoření s dětmi!

Nasaďte si kreativní klobouky a ponořte se do zábavy při tvoření! Prázdniny jsou skvělým časem na přichystání výtvarných potřeb, jako jsou barvy či barevné papíry, a tvoření může začít! Zkuste vytvořit velikonoční vajíčko nebo pro mladší děti vytvořte fotky ze sušených těstovin nebo obrázky malované prsty, prostě cokoliv si vy nebo oni umí představit! Ideální pro mírné zpomalení pro vaše děti po velké velikonoční oslavě.

Ozdobte ledničku těmito výtvory!

Upečte něco dobrého.

Jarní prázdniny jsou skvělý čas sejít se s přáteli či celou rodinou, a něco si upéct. Nic se nevyrovná vůni čerstvě upečených dobrot, které vůní naplní celý domov. Dejte dětem zástěry a vrhněte se do pečení! Celá rodina se může zapojit do přípravy lahodných dobrot, od brownies se slaným karamelem, po malinové sušenky nebo křupavá čokoládová vajíčka. Nezapomeňte prozkoumat naše recepty a nápady na blogu!

 
 

Rodinné hry, filmové maratony a čokoládové milkshaky!

Zahrajte si odpoledne s celou rodinou deskové hry nebo poskládejte dlouho odkládané puzzle. Odpočiňte si, pobavte se a hlavně zpomalte se svými nejbližšími. Konec dne si oslaďte příjemným filmovým maratonem s rodinou a pořádnou dávkou horké čokolády.

Postavte si provizorní kino s přikrývkami, polštáři. Upečte si něco dobrého a vyzkoušejte některou z našich kouzelných příchutí horké čokolády.

 

Je to ideální způsob, jak společně relaxovat a odpočívat.

Zpět do obchodu