Objevte čaj jedinečný jako vy!

Objevte čaj tak jedinečný jako vy - svět čaje na vás čeká! Čaj je světově nejoblíbenějším nápojem, hned po vodě. Pro mnoho lidí je čaj jednoduše pouze černý čaj English Breakfast, ale pro ty znalé existuje svět, který čeká na objevení. Svět plný jedinečných čajových směsí, ať už se jedná o černé čaje, zelené čaje nebo exotické říše oolongů či ovocných směsí. Whittard of Chelsea odebírá ty nejlepší a nejluxusnější čajové směsi z celého světa již od roku 1886 a díky tomu dnes nabízí více než 75 zcela jedinečných čajových směsí dostupných nikde jinde. Ani ty nejikoničtější čaje – jako světoznámý English Breakfast – nejsou všehny stejné a rafinovanější směsi našly svůj domov u Whittardu.
 

Připojte se k nám a vystupte z obvyklého, každodenního klasického černého čaje a zjistěte více o dědictví a historii vzniku našich nejunikátnějších čajů.

 

Milk Oolong sypaný čaj

Mléčný oolong není obyčejný oolong. Milk Oolong z Whittardu se pěstuje v hornaté části Tchaj-wanu a je klenotem zahrad Oolongu. Čaj je sbírán a prochází letitým procesem, kdy je lehce oxidován, aby se získaly jeho jemné, sladké máslové tóny. Čaj je poté ručně srolován do malých tvarů kuliček, které se po zalití vodou zcela rozvinou. Pouze ty nejlepší čaje Oolong se zcela rozvinou a dokáží vám tak vysokou kvalitu čaje. Náš čaj Milk Oolong doporučujeme připravit v průhledné čajové konvici, abyste mohli sledovat, jak se listy rozvinou. Opět platí, že tento čaj není k dispozici ve formě čajového sáčku, protože by měl být vychutnáván v sypané formě, abyste skutečně ocenili jeho jedinečnost. Vychutnejte si tento luxusní čaj.

Mango a exotické ovoce sypaný zelený čaj

Náš zelený čaj Mango a exotické ovoce je směs, ve které najdete nezaměnitelný zelený čaj Gunpowder – příhodně pojmenovaný jak pro jeho vzhled, který je nápadně podobný starým formám střelného prachu, tak pro kouřovou chuť čaje. Kouřová chuť zeleného čaje Gunpowder se snoubí s tropickou chutí šťavnatého manga a exotického ovoce a vytváří skutečně jedinečný čaj. Sledujte, jak jemně svinuté čajové lístky tančí spolu s okvětními lístky pomeranče, a vyzkoušejte tento neodolatelně exotický zelený čaj, abyste přenesli své chuťové buňky na tropické grilování na pláži.

 
 

English Breakfast sypaný čaj

Víme, co si myslíte - nejdříve 2 neobvyklé, jedinečné a exotické čaje a teď... English Breakfast? Ano, English Breakfast je jedním z nejběžněji uznávaných čajů světa, ale ne všechny tyto druhy čaje jsou stejné. Ve skutečnosti Whittard má svůj pohled na čaj English Breakfast – čaj, který je zcela jedinečný a vyčnívá z davu. Existuje mnoho podobností – Whittardová směs English Breakfast je černý čaj a má tradiční sladové tóny spojené s touto čajovou směsí. Ale to, čím se náš tradiční černý čaj liší, jsou jemnější čajové lístky vybrané pro tuto směs, které čaji dodávají jemnou a lehce květinovou chuť. Tyto vysoce kvalitní čajové lístky vytvářejí jemnější a lehčí chuť, přesto poskytují klasický pocit hloubky spojený s tímto čajem. Objevte kouzlo našeho čaje English Breakfast.

Zpět do obchodu